Over mij

Corry Schipper
Met een brede interesse en een scherp oog voor detail, groeide mijn fascinatie voor voeding uit tot een diepe liefde voor olijfolie. Tijdens de jaren dat ik parttime in mijn huis op Sardinië verbleef, maakte ik kennis met de pure kwaliteit van lokale ingrediënten en authentieke gerechten. Wat begon als nieuwsgierigheid, werd gevoed door opleidingen in Italië, eindeloos proeven, reizen en inspirerende ontmoetingen met olijfoliemakers en -kenners.
Er volgden jaren van ondernemerschap: import, een webshop, het selecteren en verkopen van bijzondere oliën. Succes kwam, prijzen werden gewonnen. En toch... na verloop van tijd bleek het jasje van de olijfoliebusiness niet langer passend.
In die ruimte ontstond iets nieuws. Niet meer hoeven, maar mogen. Creëren, schrijven, delen, verdiepen – uit pure interesse en met een verlangen om kennis over te dragen. In vrijheid.
Zo ontstond De smaak van olijfolie: een plek voor verdieping, zintuiglijke verwondering en het genoegen van het blijven leren. Neem vooral een kijkje en laat je meevoeren.